Advertlets Leaderboard

Nuffnang Leaderboard

Monday, May 9, 2011

Jakim Tarik Balik Sijil Halal Syarikat LUCKY FOOD PROCESSING

Waaaa....daging ayam ada rashe babi! Tak shuke! Tak shuke! Waaaaaaaaaa!!!


Omote cian kat ayam tu! Ayam tu tak shalah! Cian dia berkorban tuk oyang mam dia...tapi ada oyang yang pentingkan diyi ni nak boh babi campur campur lam daging ayam...


Ciannye...
"Harimau mati meninggalkan belang...."
Haiwan yang mati yang paling cian ialah yang mati katak...
Haiwan yang mati ok ialah yang cam harimau atau beruang, oyang leh guna kulit die...
Haiwan yang mati berguna ialah yang dagingnya oyang mam...
Haiwan yang mati mulia ialah yang dishembeyih tuk korban atau aqiqah...


Shekayang...haiwan yang mati paling hina ialah haiwan yang dagingnya dicampur babi!!! Waaaaaaaaaaaa!!!


http://www.halal.gov.my/ehalal/index.php?ty=content_view&id=NEW-20110503081657&type=NEW


Shemasa Omote blogging nie, website shayikat tu dah disable...


Sharekan kat wawan-wawan ye...Rujuk kat paper hayi ni tuk berita ni...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget